Condicions generals

CONDICIONS GENERALS I NORMATIVA DE LLOGUER I ÚS DE LA CASA RURAL CAL MORO:

Desitgem que gaudiu d’una agradable estada a Cal Moro de Gualba, al peu del Parc Natural del Montseny.
El nostre compromís és oferir-vos una casa de qualitat, bonica, neta i confortable, en un entorn rural i de natura.
Cal Moro és un allotjament turístic registrat oficialment amb el codi HUTB-007410 al Registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i per aquest motiu compleix tots els seus requisits i obligacions.
Les següents normes i condicions s’hauran de respectar en tots els seus punts des del moment en que s’efectua la reserva, a l’entrada a la casa, mentre s’esdevé l’estada i fins a la sortida de la casa en qüestió. En cas contrari, el propietari de la casa es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o estada a la casa, i la seva conseqüent desocupació immediata, sense retorn de l ’import monetari sota cap concepte.

1. Nombre de persones: No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa. Caldrà detallar exactament el nombre d’adults, nens i menors de 2 anys que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats, en el moment de formalitzar la reserva. Si el número de persones acordat en el document de reserva augmenta, el preu s’incrementarà proporcionalment.


2. Paga i senyal: La reserva no serà efectiva fins que el client hagi efectuat el pagament d’un 30% del preu total de l’estada, mitjançant transferència bancària al Banc de Santander, número de compte IBAN ES77 0049 2565 9022 1429 6986.


3. Fiança: El client facilitarà les dades d’una targeta de crèdit com a garantia. Si es produeixen desperfectes es valoraran segons barem i es cobrarà de la targeta de crèdit facilitada.


4. Condicions d’anul·lació de la reserva: si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal:
– 100% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb més de 15 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
– No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva entre 15 i 0 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.


5. Pagament de l ’import de l’estada: En el moment de formalitzar l’entrada a la casa, el client abonarà en efectiu l’import total de la reserva menys la quantitat ja entregada en concepte de paga i senyal. També és possible fer transferència bancària 3 dies laborables abans de l’entrada a la casa, al Banc de Santander, número de compte IBAN ES77 0049 2565 9022 1429 6986.


6. Arribada: En el moment de l’arribada el client signarà un contracte de lloguer, lliurarà el DNI per registrar-lo, en compliment de la normativa, en el registre d’usuaris dels Mossos d’Esquadra, facilitarà les dades de la targeta de crèdit i farà efectiu l ’import total de l’estada.


7. Horaris: Seran establerts mitjançant el precontracte d’allotjament. Si no hi ha altres reserves els horaris els acordarem amb vosaltres.


8. Equipaments: La casa disposa de cuina equipada amb un mínim de oli, sucre i sal pel primer àpat. També disposa de llençols, mantes, tovalloles i estora de bany.
Així mateix la casa està equipada amb: torradora, assecadors de cabell, microones, rentavaixelles, TV, wifi, rentadora, forn, cafetera…
En cas que falti alguna de les peces de roba (llençols, mantes, tovalloles de bany, estores de bany) o dels electrodomèstics es cobrarà de les dades de la targeta de crèdit facilitada.


9. Bressol: Es disposa d’un bressol amb la finalitat de pernoctar-hi els menors de 2 anys d’edat. La seva instal·lació tindrà un cost de 10€/nit.


10. Subministraments: Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada, i per tant no és permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments.
Per a conservar el medi ambient, us demanem un ús racional de l’aigua, la llum i la calefacció.
La llenya és gratuïta per utilitzar-la en el foc a terra i en la barbacoa de la casa.


11. Neteja: Durant la vostra estada, la neteja correspon als clients. És obligació dels clients deixar la vivenda en les condicions de neteja, funcionament i ús en que fou entregada, en cas contrari es cobrarà de la targeta de crèdit facilitada.


12. Animals de companyia: Amb l ‘objectiu de conservar l’ambient net i agradable de Cal Moro a dins de la vivenda no s’admeten animals. Si teniu animals, consulteu-nos les possibilitats d’allotjar-lo fora de la vivenda. El client es farà responsable de qualsevol incidència, accident o desperfecte que pugui sorgir durant l’estada.


13. Amb l’objectiu de conservar l’ambient net i saludable de Cal Moro i per respecte a altres clients, no està permès fumar dins la vivenda. Demanem que sigueu curosos i eviteu llençar cigarretes i així evitar incendis forestals.


14. No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats i conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic.


15. Cal Moro no es farà responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor, ni del vehicle propietat del client, que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.


16.Cal Moro està anunciada en moltes pàgines webs i portals de turisme rural. Els preus que prevalen són els que trobaran en el nostre document de pre-reserva que se’ls enviarà via correu electrònic.


NORMATIVA DE LA PISCINA PRIVADA DE CAL MORO:

– La piscina no està tancada, per tant és responsabilitat dels pares la vigilància dels nens tan en hores de bany com fóra d’aquestes.
– No hi ha socorrista.
– Els menors de 14 anys no es poden banyar sols, han d’estar sempre acompanyats per un adult.
– La piscina és d’ús exclusiu dels hostes de la casa rural.
– No es pot menjar ni beure dins el recinte de la piscina.
– És obligatori dutxar-se abans de banyar-se.
– L’horari de piscina és de 10 matí a 8 vespre. Fora d’aquest horari es recomana no banyar-se ja que es fan tasques de neteja i manteniment programades.

Ajudem a mantenir la piscina néta i fem-ne un bon ús, tots ens en beneficiarem i en gaudirem.


OBSERVACIONS I PRECAUCIONS

A la vostra disposició teniu informació turística, cultural i naturalística de la zona. També us orientarem sobre visites i excursions per diferents llocs d’interès. Així mateix us facilitem un llistat amb els telèfons d’interès i emergència.

Esperem que puguin gaudir molt de l’estada i que respectin la casa.